Soča SUP Slo

raziščite košček raja

SUP IZLET NA REKI SOČI

Reka Soča in njeno akumulacijsko jezero predstavljata eno najlepših lokacij za supanje ne samo v Sloveniji temveč tudi v Evropi. Veslanje po mirni turkizni gladini skozi kanjone in mimo pečin je res čarobno doživetje. Prava avantura za posameznike, družine ali skupino prijateljev, ki si želijo preživeti prosti čas v odmaknjeni naravi daleč od mestnega vrveža.

The "lake" at Most na Soci is an amazing place to SUP and Soca SUP are a great company to go with. The staff are so friendly and helpful and the equipment is really high standard.
Couple
UK
The few hours we spent on Soca River with Soca SUP were easily the most memorable ones during our trip to Slovenia this summer. We were hesitant to go SUP at the beginning because some of us are not good swimmers but as it turned out stand-up paddling on the board was much easier than we thought. The owners are highly experienced, flexible and attentive with their coaching
Ken
China
Zelo prijazno osebje. Njihova oprema in navodila so bila zelo dobra. Odlična izkušnja !! To smo storili kot družina, dva otroka, stara 8 in 12 let. Dve uri sta bili ravno dovolj. Pokrajina je super !!!
Polona
Slovenija

Jerica & Erik

Jerica, samozaposlena oblikovalka oblačil in Erik, reševalec v nujni medicinski pomoči. Navdušena popotnika, strastna suparja, ljubitelja kulinarike in dobrega vina. Kot dva domačina vam bova približala skrite kotičke reke Soče.

Je! Če mislite da je stoječe veslanje težko osvojiti se motite. Ko se navadiš, postane to kot vožnja s kolesom. Supanje je odličen vodni šport za vse generacije.

Da. Plavati morate znati neodvisno. Po potrebni zagotovimo tudi varnostne jopiče.

Najnižja meja za samostojno supanje je 10 let. Mlajši otroci so lahko prisotni na supu, katerega upravlja le odrasla oseba.

Ne. S supanjem odkrivamo le najbolj mirne kotičke reke Soče.

Po uspešni rezervaciji na naši spletni strani boste prejeli vse potrebne podatke o aktivnosti in lokaciji ob jezeru pri Mostu na Soči. Ob prihodu boste prejeli vso potrebno opremo – SUP, veslo, varnostno vrvico, nepremočljivo torbico in po potrebi varnostni jopič. Pokazali vam bomo osnovne korake supanja in razložili kje in kako bo naš izlet potekal. Supa se v skupini do največ 4 oseb in samo ob primernih vremenskih pogojih.

To vprašanje se poraja vsakomur, ki prvič stopi na SUP. Na topel poletni dan priporočamo kopalke. Ne pozabite na sončno kremo, sončna očala, kapo s šildom in dovolj tekočine za pitje. Poleti supamo bosi. Dobra volja je seveda nepogrešljiva 🙂

FAQ

trajanje 3 ure

Most na Soči

2-4 osebe

Razpoložljivi termini:

45€/osebo

Informacije in rezervacije na info@soca-sup.eu

VPRAŠANJA?