fbpx
logo-mini

Obvezno preberite

Poleg splošnih pogojev vas želimo pred rezervacijo opozoriti še na nekaj ključnih napotkov:

  1. Supanje je možno rezervirati dan prej prek našega rezervacijskega sistema. Rezervacija je veljavna ob uspešnem vnaprejšnjem plačilu. Vnesite točen e-mail, ker boste nanj prejeli podatke za plačilo rezervacije.
  2. Vaša rezervacija velja za časovni termin, ki ste si ga ob rezervaciji izbrali. Termin predstavlja začetni in končni čas. Če ste izbrali npr. termin “14.00-17.00” potem začnete supati točno ob 14. uri in zaključite do 17. ure.
  3. Zaradi priprav morate biti na prevzemnem mestu vsaj 15 minut pred začetkom vašega termina!
  4. Če boste zamudili nam to obvezno sporočite na 041 991 398! Neopravičeno zamujanje čakamo 30 minut. Po tem času vaša rezervacija ni več veljavna in v tem primeru denarja ne vračamo! Zamujenega časa ne podaljšujemo.
  5. Vsak posameznik mora prevzeti SUP osebno in podpisati izjavo o prevzemu odgovornosti. 
  6. SUP deske dostavimo na prevzemno mesto le podlagi veljavno rezerviranega časovnega termina.
  7. V rezervaciji je vključena napihljiva SUP deska, veslo, varnostna vrvica, nepremočljiva torba in po potrebi rešilni jopič. Pokazali vam bomo tudi osnovne korake supanja.
  8. Za otroke stare 12 let in manj je uporaba rešilnega jopiča obvezna. Samostojna uporaba SUP-a za otroke stare 10 let in manj ni dovoljena. Otroci stari 10 let in manj so lahko prisotni na SUP-u s katerim upravlja polnoletna oseba.

POGOJE SEM PREBRAL IN SE Z NJIMI STRINJAM. ŽELIM NADALJEVATI NA REZERVACIJO...